sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Ueno Zoo ja National museum

Käytiin Uenon eläinpuistossa, joka on melkeen Tokyon keskustassa. Oli ihan mukava, sillä en oo ennen nähnyt tollasia otuksia omin silmin. Hieman kyllä kävi sääliksi, kun eläimillä oli liian pieniä häkkejä, joissa ne sitten stressaantuneina käveli ympyrää.

We visited Ueno Zoo, near to the Tokyo city center. It was actually pretty nice to see some big animals I've never seen with my own eyes. Still I was feeling sorry for those animals who had too small cages and they were walking around and around in same spot due to the lack of space and stress.

Panda lainattu Kiinasta
This panda was borrowed from China

Kaunis thaimaalainen katos sisääntulolla
A beautiful thai canopy at the entrance

Tämä ei kai selitystä kaipaa
I guess this don't need explanation

Vedenjuontia
Drinking water



Tuo puu olikin muovia... Mitä huijausta!
That tree was fake.. what a cheat!

National museum
Arvaatko kuin korkea tuo puu on? Alapuolella olevien penkkien ja takana olevan rakennuksen pitäisi antaa jonkinlaista osviittaa
 Can you imagine how big that tree has to be? The benches and the building next to it should give some dimension to it.

Taidetta menneiltä ajoilta
Art from the ancient times

Samurain miekka
A sword of a samurai


Reissu oli kaiken kaikkiaan hauska ja huipentui ravintolaan, jossa syötiin Japanilaisia herkkuja. 

The trip was really nice and has nice ending in restaurant eating Japanese delicacies.  

Makrillia sivuannosten kans
Mackerel with side dishes

Lihaa ihanalla soosilla, en muista mitä oli, mutta maistu taivalliselle
Meat with a yellow sauce that tasted divine but I can't remember what it was!

Chicken with leek

Ja sitten jälkkäriä. En syönyt yksin :D
And then the dessert. I didn't eat all that alone :D

Huomenaamulla herätään ennen kuutta bussireissulle fuji-vuoren lähelle. Taiwanissa on taifuuni, joka suunnistaa kohti Japania, mutta sen pitäisi tulla vasta keskiviikkona tai torstaina. Toivottavasti torstaina, koska keskiviikkona on lennot Otaruun ja ne saattaa peruuntua, jos on liian raju ilma!

Tomorrow morning we will wake up before six! We are having a bus trip near to the mount Fuji. There is a typhoon in Taiwan right now and they are forecasting it to reach Japan on Wednesday or Thursday. We are hoping for Thursday because if it comes on Wednesday our flight to Otaru might be cancelled!

2 kommenttia:

  1. Kirjotin äsken kommentin mutta sei näköjää tullutkaa.. Joten, en jaksa kirjottaa uudellee samaa... Ihania eläimiä <3, säälittää kyllä jos aitaukset on ahtaita! Kait päästit ne luontoon!?! :) Hyi taifuuni, sais kiertää teijät kyllä kaukaa! Tsemppiä <3

    VastaaPoista
  2. Vähän on tyhmä ohjelma, kun pitää uudestaan kirjottaa, jos kirjautuu vasta kirjottamisen jälkeen! blaah. Siistejä eläimiä siellä! kiljuttiin niitten nimet Aapon kans kilpaa tossa ku katottiin, ku ei tosiaan Ranuan eläinpuistossa oo nähty noita:). mutta Aapo kyllä tunsi kaikkien nimet, joten ehkä jotain eksoottisia kirjoja ollaan luettu:). Pidähän meidät ajantasalla!:)

    VastaaPoista