perjantai 12. syyskuuta 2014

Shibuya


Tokio on täynnä ihmisiä ja vilinää mutta silti niin siisti ja järjestelmällinen. Kaduilla ei näy roskia, vaikka niin voisi olettaa suurkaupungista. Hieman hankaluuksia tuottaa vasemmanpuoleinen liikenne. Kaupunkilaiset kyllä osaavat sulavasti liikkua massassa, mutta itse meinaa törmäillä. Unohtaa helposti, että vastaantulijat täällä mieluummin yrittää ohjautua oikeaan eikä vasempaan.


Tokyo station

Around the Emperor palace 
Aamulla (klo 12 kun herättiin :D) suunnattiin Tokion aseman kautta Keisarillista palatsin itäpuutarhaa katsomaan. Unohtu vaan katsoa aukioloajat, joten paljon siitä ei sitten loppujen lopuksi nähty. Ei haitannut, kun oli kaunista. Aurinko paistoi ja oli 27 astetta lämmintä.






  
Murkku :) - An ant
Rakennukset ovat aivan huikean korkeita, että ihan niskassa tuntuu kun ylöspäin katsoo. Kauempaa ei oikeesti tajua kuinka korkeita ne onkaan.

Palatsin lähellä - Near to the Emperor palace

Monet kaupat täällä on siitä hassuja, että ne näyttää ulospäin pieniltä kojuilta tai myymälöiltä, kunnes astuu sisään ja tajuaa että tila jatkuu pitkälle rakennuksen sisään ja moniin kerroksiin. Käytiin isossa Shibuya 109 tavaratalossa, joka oli suunnattu pelkästään naisten vaatteille ja koruille. Huh että olikin monta monituista kerrosta. Kaupat pursuilivat mitä ihmeempää krääsää. Heidin sanoin: materialismin huipentuma. 
Shibuya 109
-

Tokyo is really crowded place but still it's so well-kept, clean and organised city. It was really hard to find trash bin but somehow there wasn't any trash on the streets. It's hard to adapt to the left-sided traffic. Somehow I find myself bumping into people embarrassingly while trying to find my spot. The buildings are huge. No wonder if my neck starts hurting, so much i'm watching up :D


Heidi and Samurai
In the afternoon after waking up, we headed towards the Emperor palace east garden. However, we didn't check the timetables so the garden was closed. However the weather was so nice (+27 degrees) that we didn't let it matter. 


Shibuya shopping area

Instead, we went to Shibuya, which is a great shopping area. There we spent a evening wondering what we were seeing. The crowd was amazing. I've never seen so many people at one sight in one street crossing. There was this huge department store shibuya 109 just dedicated for female clothing and accessories. I've never seen place like that. The building was full of small little stores. There was basically anything from hello kitty -style to more rockier clothing.

Small store inside shibuya 109
In the evening



2 kommenttia:

  1. Kuulostas siltä että siellä saattas olla tsäänsejä pudottaa painoa. Paljo kävelyä ja epäilyttäviä ruokia. Maistua suhsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin :) Sushi oli todella mielenkiintoinen kokemus :D Ainakin jalat on kiinteytynyt ihan hurjasti. Pitää vaan jatkaa samaan malliin...

      Poista