torstai 16. lokakuuta 2014

Sapporo

Käytiin lauantaina porukalla Sapporossa. Mukana oli pari Japanilaista tuutoria oppaina. Hyvä niin sillä ilman heitä ei olis tullut kuljettua niin paljon, koska kaupunki on yksinkertaisesti niin iso, että jo juna-asemallekin voi eksyä.

On saturday we went to Sapporo. We had couple of Japanese tutors from our school with us as guides. Without them we couldn't have explored so much due to the enormous size of the city. You could get lost already at the main railway station.

Matkaseurue
Travel group
Puistossa oli alpakka
There was an alpaca in the park
Puistossa oli kaikenlaista kivaa ohjelmaa
There was nice shows in the park

Jotenkin se valtava ihmismäärä on koettava itse. Ei sitä tajua samalla tavalla, vaikka kuinka ois kuullut siitä. Kamala tungos on vähättelyä.

Somehow this huge crowd is something that you need to experience yourself. You don't get it even though you hear about it. Saying ''huge crowd'' it's underestimating.


Iltaista kuvaa puistossa
Nice evening
Kaikki ihmiset on maanalaisella ostoskadulla, joka on yli kilometrin mittainen
All the people are underground, on the 
Täällä on meneillään aivan ihana ruska. Aamulla kun herää ja katsoo parvekkeelta vuorille, niin ei näy enää vihreää metsää vaan rinteet jopa näyttävät kuparisen punaisilta ruskassaan. Jos kerkeää ennen kuin lehdet tippuu, niin pitää mennä kävelylle vuorille ottamaan kuvia.

The autumn season here looks absolutely spectacular. When I wake up mornings and look out of my window I see how the mountains are not green anymore but more like copper red! If I have time before the leaves fall, I will go for a walk to take better pictures.


Suomi -esitelmän tekoa
Preparing for Finnish -presentation

2 kommenttia:

  1. Onko siellä samoja puita, kuin Suomessa? Onko esim koivuja tai tuutuja havupuita.? Ota ehottomasti kuvia ruskasta!...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On samoja puita, mutta ne on ehkä isompia kuin Suomessa. Ainakin koivun ja haavan olin tunnistavinani. Havupuista en oo varma, niitäkin löytyy.

      Poista