torstai 30. lokakuuta 2014

Hōheikyō Dam

Maanantaina matkasimme vaihtariporukalla ja muutamalla japanilaisvahvistuksella pari tuntia autolla Sapporon suuntaan ruskaretkelle paikkaan nimeltä Hōheikyō. Suunnitelmissa oli nähdä kauniita maisemia ja ruskaa, syödä ja lillua kuumassa lähteessä. Ruskasta hieman myöhästyimme, mutta kaunista silti oli. Vettä satoi sopivasti juuri silloin kun oltiin suojaisessa. Kaiken kaikkiaan oli tosi mukava ja onnistunut reissu.

On Monday we traveled with other exchange students and couple of Japanese students to the place called Hōheikyō dam. The plan was to visit hot springs and see autumn colors but we were unfortunately bit late and the trees had lost almost all the leaves. However the scenery was beautiful and the trip was really pleasant. It rained a bit but conveniently when we were sitting in cars etc. 

Parkkipaikkatauko matkalla
On the way


Pato
The dam itself

Kivuttiin vielä hieman ylemmäksi tähyilemään
We climber a bit higher to see better

Jylhät maisemat!






Ylhäällä aurinkokin pilkisteli hieman
Up there we had a bit of sun shine
Matkaseuruetta
 Our group
Ulkona oli suhteellisen kylmä ilma joten oli ihana päästä sisälle syömään ihanaa intialaista ruokaa ja katsomaan ikkunasta puutarhaan, jossa virtasi niin kuuma vesi, että voi kuvastakin nähdä höyryn nousevan.

It was relatively cold outside so it was lovely to go indoors and eat delicious Indian food. We had also beautiful view of the garden where hot water flow.



Ruoan jälkeen olikin aika siirtyä peseytymään ja kuumaan ulkoaltaaseen. Kokemus oli äärimmäisen rentouttava. Ulkoilma ei tuntunut enää ollenkaan kylmältä kun istui noin 40 asteisessa vedessä. Ihanasti ilta hämärtyi ja lopulta olikin ihan pimeää. Lähteiden ympäristö oli rakennettu tosi kauniiksi.  Kuvia ei valitettavasti voinut ottaa, lähteisiin kun mennään alasti. Arvatakin saattaa, että kun kotimatkalle lähdettiin kuuden maissa niin autoonhan sitä nukahti.

After eating it was time to move to the dressing room and get undressed for the hot springs outside. The experience was extremely relaxing. The air outside didn't feel cold at all anymore when we were sitting in water that was about 40 Celsius degrees. It was absolutely lovely to relax in the twilight. The surroundings were built to be really beautiful. Unfortunately there are no pictures to show because of people will go there naked. When we left for the home I fell a bit asleep in the car.

Seuraavana aamuna olikin rakeita maassa
The next morning we had strong hail rain.

1 kommentti:

  1. Ai ne japanilaisetkin pysty alasti kylpemään :). Niille ei sitten suomalainen sauna ois niin shokki ku joillekin englantilaisille?

    VastaaPoista